Kerti pavilon

Fa kerti pavilon építése, összeszerelése egyedi igények alapján, megbízhatóan, garanciával +36 70 410 7499. Kerti pavilon képek.

Kerti pavilon készítése

A kerti pavilon építése házilag is megoldható, de mindenképpen készítsünk előtte részletes tervrajzot, mert anélkül bajban leszünk menet közben.

A kerti pavilon alaprajz alapján készül, ez a kiinduló lépés. Tapasztalatunk szerint tervrajz nélkül saját munkánkat nehezítjük meg. Érdemes megtervezni a kert pavilont körülvevő részét is.

 

Kerti pavilon alaprajz

Kerti pavilon alaprajz a körülvevő kerttel

 

Kerti pavilon tervrajz

Kerti pavilon tervrajz

 

Apácarácsos pavilon rajza

Apácarácsos pavilon rajza

 

A kerti pavilon váza építhető alumíniumból vagy egyéb fém anyagból, mi kizárólag fából készítünk, mert sokkal esztétikusabb és barátságosabb anyagnak tartjuk. Megfelelő felületkezelés esetén pedig a fa is nagyon tartós.

kerti pavilonokat és az összes faépítményt csak első osztályú, kiváló minőségű, szárított faanyagokból készítjük. Ezáltal kiküszöbölhetők a későbbi csomók, a gyantafolyás, a repedés és az elcsavarodás.

Az anyagok felülete minden esetben gyalult és csiszolt! A legtöbb megrendelőnk favédő réteget és festéket is kér a felületekre, tehát a termékeinket többnyire favédelemmel és lazúrréteggel ellátva szereljük fel.

Az építmények tetejét és oldalfalát a legkorszerűbb csiszológépekkel megmunkált, bútor minőségű felületet adó fenyő (általában borovi) anyagú, 20 mm-es vastagságú hajópadlóval borítjuk.

Az építmény oldalfala téglából is falazható, mi teljesen fából készítjük a termékeinket.

Zárt épületeinknél (az OBI, Auchan, Bauhaus kínálatától eltérően) az erős szerkezetet csavarozott gerendaváz és bordázat biztosítja, ugyanúgy, mint a könnyűszerkezetes házaknál, tehát ezek az épületek „önhordó, zárt dobozként” működnek, így gyakorlatilag bármilyen felületen felállíthatóak anélkül, hogy elvetemednének, vagy szétnyílnának a falai.

Teraszfedések esetén a tető öntartó szerkezetű, tehát nem a már meglévő épületre terhelődik, ezáltal megbontásra és statikai változtatásokra nincs szükség.

 

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 38
Heti: 80
Havi: 661
Össz.: 117 896

Látogatottság növelés
Oldal: Kerti pavilon készítése
Kerti pavilon - © 2008 - 2022 - akertipavilon.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »